skip to Main Content

Vulkano – upplevelsegalleri med oändligt högt till tak

Vulkano är ett upplevelsegalleri med uppdraget att ge en försmak av Södra Änggården innan stadsdelen är färdigbyggd. Genom Vulkano börjar konsten och den urbana känslan sippra in i det som just nu är ett öde industriområde. Vulkano är en ateljé för allehanda hemlösa konstprojekt, eventyta för upplevelser som behöver en tillåtande miljö med takhöjd och jourhavande galleri för stora och små verk som söker en publik. Vulkano är dessutom värd för Södra Änggårdens showroom, som är en upplevelse i sig.

Har du idéer som behöver svängrum och publik är du välkommen att kontakta Vulkanos curator Jordan Loraine på vulkano@sodraanggarden.se.

atelje-for-hemlosa-konstprojekt

Ateljé för hemlösa konstprojekt

Vill du ha en temporär ateljé i Vulkano? Här finns alltid ett hörn för konstnärer och hantverkare som har en idé att förverkliga. Stora ytor och hög takhöjd gör att lokalen öppnar sig även för dig som har mastodontprojekt i tankarna.

vulkano-eventyta-for-upplevelser

Eventyta för
upplevelser

Vulkano är vidöppet för event som riktar uppmärksamheten mot Södra Änggården. Här finns alla möjligheter att ordna en intim föreläsning, interaktiv workshop, dansföreställning eller vad du nu vill göra.

jourhavandegalleriscen

Jourhavande
galleri & scen

Söker du en plats där du kan ställa ut dina målningar, fotografier, skulpturer, installationer eller kanske iscensätta en interaktiv föreställning? Då är Vulkano ett galleri och en scen med oanade möjligheter.

Kalender