skip to Main Content

Välkommen till ett showroom i ovanlig miljö

Är du nyfiken på vad det är vi ska bygga i Södra Änggården? Kom till vårt nya showroom och upplev det på nära håll. Eftersom själva idén med Södra Änggården är att skapa stadsmiljö i ett gammalt industriområde, tyckte vi det var naturligt att placera showroomet i en utrymd industrifastighet. Låt inte utsidan avskräcka dig, inuti hittar du ett upplevelserikt showroom med massor av karaktär.

Södra Änggården är ju inte bara en stadsdel för dig som uppskattar det urbana, det är också platsen för dig som vill vara nära naturen. Därför är ekologiska värden centrala i hela projektet. Av den anledningen har vi skapat ett showroom där allt är återvunnet, återanvänt eller upcyclat. Du kommer bland annat att få se några nya och oväntade användningsområden för wellpapp.

Följ oss för öppettider
Showroom Södra Änggården är inrymt i upplevelsegalleriet Vulkano. I dagsläget har vi inte några fasta öppettider. Det är helt enkelt öppet när det är någon form av event på Vulkano. Om du följer Södra Änggården på Instagram eller Facebook så får du koll både på när showroomet är öppet och på allt spännande som händer i övrigt. Du kan också få en privat visning genom att kontakta info@sodraanggarden.se.

Kontakta oss

Har du frågor?

Kontakta oss via mail med din fråga så återkommer vi.

Email:
info@sodraanggarden.se

Intresseanmälan

Intresseanmälan görs direkt till respektive bostadsföretag.
Gå till intresseanmälan

Kontakt Södra Änggårdens konsortium

Gemensam projektchef är Martin Anderberg, Development Partner
Epost: martin.anderberg@developmentpartner.se
Telefon: 0765-55 83 60

Presskontakt

Kristina Arelis, Kommunikations- och marknadschef
E-post: kristina.arelis@platzer.se
Telefon: 031-62 53 16