skip to Main Content

Anmäl intresse

Du kan redan nu anmäla ditt intresse för någon av de framtida lägenheterna. Själva intresseanmälan gör du till det bostadsföretag som ska bygga just ”din” lägenhet. Här får du en snabb presentation av vad respektive bolag ska bygga. Lite längre ner ser du var i området fastigheterna kommer att ligga.

PLATZER

Platzer är initiativtagare och markägare i projektet och har samordningsansvar i utvecklingen av stadsdelen. Platzer utvecklar även skolan samt p-hus i området. Dessutom är Platzer hyresvärd till våra befintliga fastigheter i området.

HÖKERUM BYGG

Lugn innergård, lummiga takterrasser och fina butikslokaler i entréplan – det är essensen av Hökerum Byggs bidrag till Södra Änggården. Totalt blir det ca 200 bostadsrätter.

PEAB BOSTAD

Välkommen till Södra Änggården i Göteborg. Här planerar vi för 90 nya bostadsrätter i en spännande, expansiv och naturnära stadsdel.

BONAVA

Vi bygger ett kvarter med fokus på en enklare och skönare vardag. På taket kan du lapa sol från terrassen och i entréplan finner du ert gemensamma vardagsrum i industriell stil.

MÅNSSON FASTIGHETER

Månsson Fastigheter AB utvecklar 190 hyresrätter i den nya stadsdelen. Bostäderna kommer att förmedlas via Boplats Göteborg.

HEM FRÅN SKANSKA

I Skanskas första etapp bygger vi ett höghus med ca 90 bostadsrätter som ger andrum och ro åt sinnet. Ett hus med vackra miljöer, milsvid utsikt och genomtänkta detaljer för aktiva människor som vill ha mer tid till det som är viktigt.

ETAPP 1

Platzer
Månsson Fastigheter
PEAB Bostad
Bonava
Hökerum Bygg