skip to Main Content
Södra Änggården
Visionsbild: Okidoki Arkitekter

För dig som är både streetsmart och skogstokig

Du vill bo i en skön stadsmiljö med affär på hörnet och folkliv på gatorna. Men ibland vill du ha lugn och ro, höra vinden i trädkronorna och ha en badsjö inom räckhåll. Perfekt. Då är Södra Änggården din nya adress. Följ med på en runda i kvarteret.

”Ett skönare stadsliv” är nyckelorden när vi utvecklar Södra Änggården. Det ska vara liv på gatorna och nära till olika sorters service. Naturen är redan på plats. Från din balkong har du utsikt över Änggårdsbergen och från Änggårdsbergen har du utsikt över din lägenhet.

Låter det spännande? Anmäl ditt intresse redan nu!

sodra-anggarden-man-cykel

– Jag springer bara ner och köper kaffe!

Livet är för kort för transportsträckor. I Södra Änggården är livspusslet enkelt. All service finns precis här i din egen stadsdel. Och det tar inte mer än en kvart att cykla in till Göteborgs centrum eller till närmaste havsbad!

DSCF7250_1

Ta ett kliv rakt ut i naturen

Du är ledig och solen skiner. Kasta ner termosen i ryggsäcken och kliv rakt ut naturen. Trehundra hektar naturreservat med berg och dalar, skog och sjöar väntar.

vendelso-hage-forskola

Barnen får de allra bästa tomterna

Skolor och förskolor bygger vi redan i etapp ett. Givetvis har vi vikt några av de bästa lägena – alldeles intill foten av Änggårdsbergen – åt barnen. I Södra Änggråden kan de växa upp till att bli både skogstokiga och gatusmarta på samma gång.